در صورت داشتن حساب کاربری لطفا از اینجا وارد شوید
ورود پرتال کاربران ایجاد حساب کاربری جدید کلمه عبورم را فراموش کرده امدرصورت وارد کردن شماره تلفن، همکاران ما در بخش مشاوران فروش با شما تماس خواهند گرفت.
ساعته حتی در ایام تعطیل در کنار شما خواهیم بود
در حال بررسی ...
اطلاعات دامنه
کپی کردن اطلاعات در حافظه
سی پنل یکی از معروفترین نرم افزار کنترل پنل سایت های لینوکسی است و تقریبا پر استفاده ترین آنها. در مجموعه ذیل به بررسی بخش های مختلف سی پنل می پردازیم.
دیتابیس یکی از اجزا اصلی هر سایتی است. نصب و ایجاد دیتابیس برای سایت در قسمت کنترل پنل هاست انجام می شود. سی پنل برای ساخت و ایجاد دیتابیس به صورت ذیل عمل می کند.
قدم اول:
در قسمت دیتابیس روی گزینه MySQL Databases کلیک می کنیم.
قدم دوم:
در قسمت Create New Database در باکس New Database نام پایگاه داده جدید را می نویسیم. قدم سوم:
روی گزینه Create Database کلیک می کنیم.
با این کار دیتابیس ساخته شده و در بخش Current Databases در لیست دیتابیس ها نمایش داده می شود.
گاهی نیاز داریم پایگاه داده بکاپ شده را بازیابی کنیم. برای این کار:
در همان بخش بکاپ در قسمت Restore a MySQL Database روی Choose File کلیک می کنیم.
در کادری که باز می شود فایل پشتیبان که قبلاً تهیه کرده ایم را انتخاب و با کلیک روی گزینه Open در انتها بر روی دکمه Upload کلیک می کنیم.
روی صفحه کنترل پنل اسکرول می کنیم تا آیکن ایمیل اکانت نمایان شود.
روی ایمیل اکانت کلیک می کنیم. صفحه Email Account Page نمایش داده می شود. اگر اکانتی از قبل در سی پنل وجود داشته باشد در این قسمت نمایش داده می شود. روی دکمه ای که Create روی آن نوشته شده کلیک می کنیم.
صفحه ای باز می شود که در آن می توانیم اکانت ایمیل را ایجاد کنیم. دامینی که می خواهیم برای ایجاد ایمیل از آن استفاده کنیم را انتخاب می کنیم. در صورتی که چندین دامین داشته باشیم می توانیم آیتم مورد نظر را از منوی آبشاری انتخاب می کنیم. به قدم بعدی می رویم.
یوزرنیم مورد نظرمان را در اینجا وارد می کنیم. نام دامین بر اساس انتخابی که در قدم قبلی انتخاب کردیم به ایمیل ملحق می شود. طول کلمه کاربری می تواند تا 64 کاراکتر باشد.
در قدم بعدی باید پسورد ایمیل را تعیین کنیم. می توان از یک ایمیل برای ارسال لینکی به کاربران ایمیل استفاده کرد و از طریق لینک مزبور شخص وارد سیستم شده و پسورد خود را وارد کنند. در این قسمت همچنین امکان ایجاد پسورد تصادفی وجود دارد.
قدم بعد تنظیم فضای ذخیره سازی است که به ایمیل اختصاص می یابد. به صورت پیشفرض این مقدار 250 مگابایت در نظر گرفته شده است. این مقدار میزانی از فضاست که ایمیل اکانت روی سرور اشغال کرده است. می توانیم آن را به عددی مشخص تغییر داده یا گزینه nonlimited را انتخاب کنیم.
پس از معین کردن میزان فضای ذخیره سازی گزینه ای با این عنوان می بینیم: Automatically Create Folders for Plus Addressing. در صورتیکه فولدری از addressing پلاس استفاده کند قابلیت ایجاد فولدرهای جدید وجود خواهد داشت. می توانیم این گزینه را روی not create folders انتخاب کنیم.
می توانیم یک نامه خوشآمدگویی به همراه راهنمای استفاده از اکانت ایمیل را طراحی کرده و در بدو ورود شخص ارسال شود. به صورت پیشفرش این گزینه تیک خورده است. اگر نخواهیم ایمیل خوش آمدگویی بفرستیم این تیک را بر می داریم. در انتها روی create کلیک می کنیم و ایمیل اکانت مور نظر ساخته شده و با یوزر پسوردی که قبلاً تعریف کردیم می توانیم از ایمیل استفاده کنیم.
برای استفاده از پارک دامین باید به نیم سرور های Cpanel پوینت شوند. پس از انجام تنظیمات و پوینت شدن به سرورهای هاستینگ حدود 24 ساعت زمان می برد تا در فضای آنلاین قرار بگیرد.
از ساب دامین برای بخش بندی معنی دار محتوای وبسایت استفاده می شود
blog. yourdomain. com and shop. yourdomain. com
برای ایجاد سابدامین ابزار های مخصوصی در سی پنل تعبیه شده است.
روی آیکن ساب دامین که پایین Domain قرار دارد در سی پنل کلیک می کنیم.
پایین قسمت سابدامین نام سابدامینی که می خواهیم بسازیم را وارد می کنیم.
به صورت پیشفرض و اتوماتیک فایل ها را از طریق نام سابدامین که واره کرده ایم به مسیر ریشه اسناد می فرستد. Root Path Document. اگر بخواهیم فایل های آپلود و هاست را در فولدر دیگری قرار دهیم بایستی مسیر کامل آن را به سی پنل اعلام کنیم.
صاحبان وب سایت می توانند صفحات ارور که به کاربران نمایش داده می شود را طراحی و به شکلی دلخواه در بیاورند. می توان با توجه به تم کسب و کار صفحات ارور را طراحی کرده و شکل درستی به آنها داد.
در سی پنل صفحه ای بنام Error Page وجود دارد که از طریق آن می توانیم صفحات ارور مختلف را دیده و آنها را ویرایش کنیم. این کار برای سئوی سایت نیز بسیار خوب خواهد بود.
ابتدا وارد سی پنل سایت می شویم.
گاهی نیاز داریم تا بین یک ساب دامین در یک هاست با هاست دیگر ارتباط برقرار کنیم. با این کار از خدمات هاست دیگر نیز می توان استفاده کرد. این کار با ایجاد A Record قابل انجام است.
برای ساخت یک A Record وارد کنترل پنل هاست می شویم. در بخش Domains یک گزینه با عنوان Zone Editor وجود دارد که با کلیک کردن بر روی آن انواعی از رکورد قابل ساخت است.
برای ایجاد A Record از تب دامین استفاده می کنیم. تنظیمات مربوط به بخش Add an A Record:
Add Domain Records ابزاری است که می توانیم از طریق آن A رکورد را ایجاد کنیم در قسمت Add Domain Records و کلمه A در کادر سمت چپ، آدرس سابدامین خود را وارد می کنیم.
کادر سمت راست محل درج IP هاست یا سروری است که به آن متصل خواهیم شد.
بر روی Add کلیک می کنیم تا رکورد A ساخته شود.
سابدامین به هاستی که IPآن را وارد کردیم و رکورد را ساختیم متصل می شود. از طریق TTL می توانیم مشخص کنیم DNS چه زمانی رکورد را در کش نگه دارد.
این زمان طبق پیشفرض 14400 ثانیه، اما قابل تغییر است.
ایمیل های اسپم غالبا آزاردهنده هستند و بیشتر شامل محتوای تبلیغاتی اند. بسیاری از کاربران بدون مشاهده آنها را پاک می کنند. در سی پنل امکانی فراهم است که توسط این نرم افزار ایمیل های اسپم شناخته شده و بصورت خودکار حذف شوند.
برای این کار ابتدا وارد سی پنل می شویم.
در این قسمت می توانید تعیین می کنیم ایمیل هایی که به نام اسپم شناخته می شوند به صورت خودکار حذف شوند.
معمولا ایمیل های اسپم برای مقاصد تبلیغاتی ارسال می شوند. بسیاری افراد این کار را در حال حاضر برای کسب و کار مفید نمی دانند؛ اما با این حال بسیاری کسب و کار ها از این موضوع در جهت منافع سازمان قدم بر می دارد. گاهی اوقات ایمیل های اسپم دریافت شده خطرناک بوده و قصد در نفوذ به سیستم و سرقت اطلاعات کاربر را دارد. هزینه هر ایمیل بسیار پایین است؛ از این رو شرکت ها و افراد می توانند این ایمیل هارا به صورت گسترده می توان تهیه و ارسال کرد.
ایمیل اسپم می تواند از سوی هکر ها برای دسترسی به سایت ما باشد.
متوقف کردن ایمیل های اسپم کاری بسیار سخت است. این ایمیل ها را می توان از طریق botnet ارسال کرد. بات نت ها مجموعه ای از کامپیوتر هستند که به دلیل آلوده شدن به این بدافزار می توانند ایمیل ارسال کنند. بتابراین trace و متوقف کردن اسپمر اصلی تقریبا غیرممکن است.
اگر ایمیلی دریافت کردیم که حدس می زنیم اسپم است و اگر فرستنده ایمیل را نمی شناسیم بهتر است پیام مورد نظر را در ایمیل خود اسپم کنیم. بهتر است روی هیچ کدام از لینک ها و دانلود ها کلیک نکنیم.
حتی روی unsubscribe انتهای ایمیل نیز نبایستی کلیک کنیم. گاهی اوقات اسپمرها چنین لینک هایی را در ایمیل می گذارند تا ایمیل واقعی و قانونی به نظر برسد اما در واقع این لینک ها دارای اثرات مخرب هستند.
ایمیل های اسپم می توانند خطرناک باشند. اگر این ایمیل ها شامل لینک های مخرب باشند ممکن است از طریق انتقال malware به کامپیوتر آسیب برسانند.
هیچوقت روی لینک هایی که در ایمیل های اسپم قرار دارد نباید کلیک کرد. ایمیل های اسپم معمولا اورژانسی به نظر می رسند و نیاز به پاسخ سریع را القا می کنند.
در ادامه برخی از انواع ایمیل ها اسپم معرفی می شوند.
انواع ایمیل های اسپم رایج
چه یک ایمیل اسپم باشد و چه یه پیام تبلیغاتی بی خطر، ایمیلی است که ممکن است اسپم باشد.
وقتی کسب و کاری ایمیل ما را دریافت می کند، معمولا این ایمیل از طرف صاحبان سایت در لیست ایمیل آن شرکت قرار خواهد گرفت.
این کار برای تبلیغات و فروش کالاها راه بسیار کم هزینه ای است. گرچه این ایمیل ها بی خطر به نظر می رسند اما اکثر آنها خطرناکند و طبق قانون بایستی لینک unsubscribe را در خود داشته باشند.
اگر unsubscribe کردیم ولی همچنان ایمیل مربوطه برای ما ارسال می شود، بهتر است قسمت فیلتر ایمیل ها را باز کرده و فرستنده ایمیل مزبور را فیلتر کنیم. به طوری که ایمیل ها برای ما ارسال نشوند.
اخطارهای آنتی ویروس یکی دیگر از روش های اسپم است. این ایمیل ها اعلام می کنند که کامپیوتر شما در معرض خطر است و در ادامه یک ایمیل برای ما می فرستند و راه حلی برای آن پیشنهاد می دهد.
معمولا این کار اسکن کردن سیستم به صورت آنلاین است. اما در واقع کلیک کردن روی لینک باعث می شود که هکر بتواند از سیستم اطلاعاتی را بدزدد که برای ما لازم است و یا اینکه فایل آلوده ای دانلود می شود.
اگر به آلوده شدن کامپیوتر مشکوک شدیم، نباید به صورت تصادفی روی لینک ها کلیک کنیم. بجای این کار می توانیم از نرمافزار های مخصوص برای محافظت از سیستم استفاده کنیم. این کار باعث محافظت از سیستم می شود.
چرا ایمیل های فیشینگ اینقدر موثرند؟ به این دلیل که آن ایمیل ها به نظر می رسد که از طرف سازمآنهای قانونی فرستاده شده اند.
وقت که اسپمر از نام یک شرکت معتبر در ایمیل استفاده می کند باعث اعتماد بیشتر مشتری شده و احتمالا روی لینک ها کلیک خواهد کرد. اسپمر ها از سربرگ، لوگو و تنظیمات کارفرما برای جلب اطمینان مشتری استفاده می کنند.
قبل از ریپلای کردن و یا کلیک بر روی هر لینکی چک می کنیم که فرستنده ایمیل قانونی باشد، اگر شکی وجود دارد بهتر است به کمپانی مورد نظر تماس گرفته و از صحت و سقم ایمیل های ارسالی از طرف شرکت مزبور اطمینان حاصل شود.
معمولا اسپمر ها ایمیل هایی ارسال می کنند که در آنها ادعا شده است که شخص مقابل برنده جایزه ای شده است و احتمالا خواهند خواست تا برخی اطلاعات مشخصات فردی اولیه را وارد کنیم.
اگر مسابقه ذکر شده را نمی دانستیم و اگر آدرس ایمیل به نظر مشکوک بود بهترین کار این است که روی هیچ لینکی کلیک نکنیم و هیچ اطلاعاتی را وارد نکنیم.
متأسفانه اسپمر ها ممکن است از حس انسان دوستی افراد استفاده و ایمیلی مبنی بر درخواست کمک ارسال کنند. اسپمر در این مواقع داستانی مبنی بر نیاز فوری به مبلغی پول تهیه کرده و از احتمال فاجعه ای در صورت نرسیدن پول برای خانواده اش صحبت می کند.
برخی از این انواع اسپم ها به شما قول می دهند که اگر شماره حساب کارت اعتباری خود را وارد می کنیم، هزینه های پرداخت به آن واریز می شوند؛ در دادن اطلاعات شخصی و مهم دقت می کنیم.
ابزاری مفید است که از طریق آن می توانیم فایل ها را در رابط کاربری سی پنل مدیریت کنیم. این ابزار مشکلات کار با ftp را برطرف می کند. از طریق این ابزار می توانیم فایل های مختلفی را ساخته، بارگذاری و یا حذف کنیم.
فایل منیجر این ویژگی را دارد که قبل از حذف کامل فایل، آن را به محلی برای نگهداری و بازیابی می توان ارسال کرد.
برای ورود به فایل منیجر کافی است بر روی گزینه File Manager از قسمت Files کلیک می کنیم.
وقتی وارد سی پنل می شویم، داشبورد اصلی سی پنل به صورت شکل ذیل دیده می شود.
فایل منیجر در سی پنل انعطاف زیادی در اداره فایل های روی هاست دارد.
از فایل منیجر می توانیم برای انجام کارهای ذیل استفاده کنیم:
برای جستجوی یک فایل از باکس سرچ در بالای داشبورد فایل منیجر استفاده می کنیم. با این ابزار می توانیم در میان همه فایل هایی که داریم به دنبال فایل مورد نظر بگردیم. برای این کار نام فایل را در باکس نوشته و اینتر را بزنید.
به این صورت سیستم به دنبال فایل در می ان فایل ها،public HTml و یا پوشه جاری خواهد گشت.
نکته: public html پوشه ای است که تمام فایل هایی که در فرانت سایت قابل دسترسی هستند در این فولدر قرار می گیرند. وقتی کسی از سایت بازدید می کند و از طریق یو آر ال به سایت متصل است فایل های index. php و index. html که در این فولدر قرار دارند در ابتدا لود می شوند.
برای دیدن گزینه های موجود در فایل منیجر روی دکمه setting در بالای داشبورد فایل می جر کلیک می کنیم. با این کار صفحه ای که در پایین نشان داده شده نمایش داده می شود.
سی پنل به صورت پیشفرض دایرکتوری Home را باز می کند. می توانیم با رفتن به روت وب این گزینه را عوض کنیم. در لینوکس فایل های مخفی در ابتدای نام یک دات (. ) دارند. فایل منیجر پیشفرض سی پنل این فایل ها را نشان نمی دهد. با انتخاب و فعالسازی گزینه Show Hidden Files می توانیم این فایل ها را نیز ببینیم.
وقتی یک فایل متنی مانند php و یا html را باز می کنیم، سی پنل برای ایجاد بالاترین انطباق، یک باکس محاوره ای باز کرده تا کدگذاری فایل را چک کند.
با انتخاب گزینه Disable Character Encoding Verification Dialogs می توانیم این قابلیت را غیر فعال کنیم.
برای ایجاد یک فایل جدید و انتقال آن به دایرکتوری مورد نظر روی گزینه New File در داشبورد فایل منیجر کلیک می کنیم. کادری باز می شود و نام فایل را از ما درخواست می کند. این نام را معنی دار انتخاب می کنیم. سر آخر روی گزینه Create New File کلیک می کنیم. با این کار فایل جدید ایجاد می شود.
برای ایجاد یک پوشه یا دایرکتوری ابتدا به پوشه ای منتقل می شویم که قرار است پوشه حاضر در آن ایجاد شود. از داشبورد روی New Folder کلیک می کنیم. کادری باز می شود و نام پوشه را از کاربر سوال می کند. نام را وارد کرده و روی گزینه Create New Folder کلیک می کنیم. با این کار فولدر جدید داخل فولدر یا مکانی که انتظار داریم ایجاد می شود.
در فایل منیجر سی پنل این امکان وجود دارد که فایل ها یا فولدرهایی را کپی کرده و در جای دیگر پیست کنیم. برای این کار روی فایل مورد نظر رفته و راست کلیک می کنیم. و از گزینه های نمایش داده شده گزینه کپی را انتخاب می کنیم.
در کادری که باز می شود مسیری که باید فایل در آنجا بازنشانی شود را وارد می کنیم. برای کپی کردن چندین فایل یا فولدر بایستی همه آنها را با موس انتخاب و سپس روی کپی کلیک می کنیم. آدرس مورد نظر را در کادر محاوره باز شده وارد می کنیم و روی گزینه کپی در نهایت کلیک می کنیم.
از طریق فایل منیجر می توانیم یک یا چندین فایل و فولدر را جابجا کنیم؛ برای این کار فایل یا فایل هایی که مدنظر داریم را انتخاب، یک کلیک روی آن کرده و گزینه Move را انتخاب می کنیم.
در اینجا از ما آدرسی که می خواهیم فایل را به انجا بفرستید پرسیده می شود. مسیر را وارد کرده و روی گزینه Move کلیک می کنیم. با این کار فایل ها و فولدرهایی که انتخاب شده بودند به مقصد مورد نظر ارسال می شوند.
برای آپلود کردن فایل در فایل منیجر در سی پنل به دایرکتوری ای که می خواهیم فایل در آن قرار بگیرد رفته و روی گزینه Upload کلیک می کنیم. در ادامه صفحه ذیل را خواهیم دید:
برای آپلود فایل ها در این کادر می توانیم فایل ها و فولدر ها را درگ اند دراپ کنیم یا از گزینه select در پایین صفحه فایل را انتخاب کنیم. برای overwrite کردن فایل در هنگام آپلود می توانیم گزینه Overwrite existing files checkbox را انتخاب کنیم.
برای دانلود فایل از فایل منیجر در سی پنل می توانیم یک یا چند فایل را انتخاب کنیم و روی دانلود در فایل منیجر کلیک کنیم.
برای دیلیت کردن یک فایل یا فولدر صرفاً روی آن کلیک کرده و دکمه delete را کلیک می کنیم. کادر محاوره ای باز شده اعلام می کند که فایل ها وارد مکان مخصوص فایل های حذف شده خواهد شد.
اگر نمی خواهید این اتفاق بیفتد بهتر است این کادر را بسته و یا به عبارتی skip را انتخاب کنیم. اگر این چک باکس علامت نخورده باشد این فایل وارد فولدر زباله ها شده ولی در آینده قابل بازیابی خواهد بود.
برای تغییر نام فایل یا فولدر روی آن یک کلیک کرده و روی دکمه rename کلیک می کنیم. سیستم در این مرحله از کاربر می خواهد تا نام فایل یا فولدر که قرار است جایگزین شود را وارد کند. نام جدید را وارد کرده و روی دکه Rename کلیک می کنیم. با این کار تغییرات ثبت و ذخیره می شوند.
روش دیگر تغییر نام فایل یا فولدر دابل کلیک کردن و سپس نوشتن نام جدید است.
برای تغییر هر متنی آن را انتخاب کرده و روی دکمه Edit کلیک می کنیم. سپس روی گزینه Edit در پیام باز شده کلیک می کنیم. ویرایشگر متن در صفحه جدیدی باز شده و در این صفحه می توانیم فایل را ویرایش کنیم. از اینجا همچنین می توانیم به قسمت کد ادیتور جابجا شویم.
پس از پایان ویرایش روی دکمه Save کلیک کردن و تغییرات را ذخیره می کنیم.
در کد ادیتور غیر از متن عادی کدها نیز با رنگی متفاوت نشان داده می شوند. از این رو می توان آنها را به راحتی ویرایش کرد.
برای باز کردن فایل هایی که فشرده شده اند، فایل مورد نظر را انتخاب کرده و روی دکمه اکسترکت کلیک می کنیم. در اینجا سیستم درخواست می کند که آدرسی که می خواهیم فایل اکسترکت شده در آنجا ذخیره شود را وارد کنیم.
اگر آدرسی که وارد می کنیم وجود نداشته باشد سی پنل به صورت اتوماتیک دایرکتوری مورد نظر را ایجاد کرده و فایل را در آن اکسترکت می کند.
برای کمپرس کردن فایل یا فولدر آن را انتخاب کرده و روی دکمه Compress کلیک می کنیم. سیستم درخواست می کند تا نوع کمپرس که Zip Gzi ،Bzip2, است را انتخاب کنیم؛ سپس نام فایل کمپرس شده را وارد کرده و روی دکمه Compress کلیک می کنیم. پس از اتمام کار گزارشی از فرایند به ما نشان داده می شود.
اگر بخواهیم ایمیل های ارسال شده به هاست خود را در یکی از ایمیل های معمول مانند یاهو یا جیمیل داشته باشیم مراحل ذیل را انجام می دهیم:
وارد سی پنل شده و روی بخش EMAIL زیربخش Forwarders کلیک می کنیم.
پس از ورود از قسمت Create an Email Account Forwarder روی گزینه Add Forwarder کلیک می کنیم.
در صفحه Add a New Forwarder فیلدها را طبق توضیحات زیر پر می کنیم.
این فیلد پیشوند آدرس ایمیلی که در هاست ایجاد کرده ایم و قصد داریم ایمیل آن را به ایمیل دیگری فوروارد کنیم وارد می کنیم: مانند info.
در این باکس آدرس دامنه خود را انتخاب می کنیم. اگر درهاست مورد نظر پارک دامین و ادان دامین وجود داشت منوی کشویی فعال شده و می توانیم دامین مورد نظر که ایمیل آن را انتخاب کرده ایم را انتخاب کنیم.
آدرس ایمیلی که می خواهیم ایمیل ها به آن ارسال شوند را وارد می کنیم.
با تیک زدن این گزینه هر ایمیلی که به آدرس ما ارسال شود پیامی با محتوای دریافت نشدن ایمیل به فرستنده ارسال می شود. فیلدی به نام Failure Message وجود دارد که از طریق آن می توانیم پیام مورد نظر را ویرایش کنیم.
این کار زمانی انجام می شود که آدرس ایمیل تغییر کرده است و قرار است به کاربران این موضوع را اعلام کنیم. نمونه ای از پیام ها این است که "آدرس مورد نظر فعال نیست."
روی دکمه Add forwarder کلیک می کنیم.
برای ساخت پاسخگوی خودکار به ایمیل های دریافتی از منوی Email به قسمت Autoresponder می رویم. ایجاد پاسخ گویی خودکار در سی پنل به صورت کامل در همین قسمت انجام می شود.
روی این گزینه کلیک می کنیم تا وارد صفحه تنظیمات ایمیل خودکار شویم. فیلدهای زیادی در این قسمت باز می شود که به توضیح تک تک آنها می پردازیم.
این بخش یونیکد مور نیاز برای ارسال متن ایمیل را انتخاب می کنیم. معمولا از یونیکد utf8 برای زبان فارسی استفاده می شود.
در این بخش زمان بین ایمیل های ارسال شده از یک آدرس را برای دادن پاسخ مشخص می کنیم. توضیح اینکه مثلا تعریف می کنیم اگر کمتر از زمان خاصی دوباره از ایمیل مورد نظر پیامی ارسال شد تنها به ایمیل اول پاسخ داده می شود.
برای ایمیل هایی که در کمتر از این زمان مشخص شده از یک آدرس ارسال شوند فقط برای اولین ایمیل پاسخ خودکار ارسال شده و برای بقیه این پاسخ ارسال نمی شود.
عددی که برای اینتروال ثبت می کنیم بر حسب ساعت است.
در این قسمت پیشوند ایمیل هاست را می نویسیم تا پاسخ ها از این آدرس برای کاربران ارسال شود.
اینجا پسوند ایمیل یا همان نام سایت را می نویسیم.
یک نام دلخواه برای نام پاسخ دهنده می نویسیم تا ایمیل های خودکار با این نام ارسال شوند.
موضوع ایمیل در این بخش نوشته می شود. مثالی در این زمینه: با تشکر، ایمیل شما دریافت شد.
برخی ایمیل ها بسیار شیک و دارای لوگو و طرحهای خاصی هستند. این ایمیل ها با HTML ساخته می شوند. اگر ایمیل حاوی کدهای HTML است این گزینه را تیک بزنید.
بخش اصلی هر ایمیلی بدنه آن است. متن ایمیل مورد نظر که می خواهد در پاسخ به کاربران ارسال می کنیم وارد می شوند.
این بخش زمان ارسال پاسخ ایمیل کاربران را نشان می دهد.
اگر گزینه immediately انتخاب شودبلافاصله پس از دریافت ایمیل پاسخ آن ارسال می شود. گزینه Custom زمان ارسال نسبت به زمان دریافت را تعیین می کند.
زمان پایان پاسخگویی به ایمیل ها از اینجا مشخص می شود. اگر گزینه Never انتخاب شود تا زمانی که به صورت دستی پاسخ گویی خودکار حذف شود ایمیل ها بلافاصله پاسخ داده خواهند شد. در گزینه Custom می توانیم تعیین کنیم که از زمانی مشخص دیگر به ایمیل هایی که ارسال می شوند پاسخ خودکار ارسال نشود.
پس از این کار می توانیم روی گزینه Create/Modify کلیک کنیم تا ساخت پاسخگویی خودکار تکمیل شود.
وقتی از سایت سی پنل استفاده می شود، اگر شخصی ایمیلی برای هاست ارسال کرد که در هاست وجود ندارد، در این صورت این آپشن ایمیل را به آدرسی که ما تعیین کرده ایم ارسال می کند.
برای تنظیم این گزینه در سی پنل مراحل ذیل را انجام دهید:
برای انجام تنظیمات صفحه فوق مراحل ذیل را انجام دهید:
دامنه ای که در نظر دارید را اینجا وارد می کنیم. ایمیل ها به این دامنه ارسال می شوند ولی آدرس آن اشتباه است.
در این قسمت دامنه مورد نظرتان را انتخاب می کنیم. (این دامنه همان دامنه ای است که می خواهید ایمیل های ارسالی اشتباهی به آن را مدیریت می کنیم).
اگر ایمیل های اشتباه را نمی خواهیم دریافت کنیم و ارسال کننده پیامی مبنی بر اشتباه بودن آدرس مقصد دریافت کند، می توانیم این گزینه را انتخاب کنیم. از قسمت Failure Message پیامی که می خواهیم به فرستنده ارسال شود را مشخص می کنیم.
برای فوروارد ایمیل های اشتباهی به آدرسی که مورد نظر ماست یک آدرس معتبر ایمیل را در اینجا وارد می کنیم.
در صورت کلیک بر روی این لینک دو گزینه دیگر برای شما نمایان می شود .
اگر این گزینه را انتخاب کنیم ایمیل های ارسالی اشتباه نادیده گرفته می شود و هیچ پیامی برای ارسال کننده فرستاده نمی شود. مشکل این روش این است که ارسال کننده ایمیل هرگز متوجه نخواهد شد که به آدرسی اشتباه ایمیل ارسال کرده است.
این گزینه به شما اجازه می دهد که ایمیل را به یک اسکریپت ارسال می کنیم.
در پایان با کلیک بر روی این گزینه تنظیمات ذخیره خواهد شد .
فرض می کنیم در یک شرکت کار می می کنیم و قصد دارید با ایمیل چندین نفر را برای یک جلسه دعوت می کنیم. اگر تعداد این افراد بالا باشد طبیعی است که ایمیل زدن به هر کدام از این افراد بسیار زمان بر است؛ از طریق لیست ایمیل هایی که می توان در سی پنل ایجاد کرد، می توانیم این کار را به آسانی انجام دهیم.
برای ایجاد یک لیست ایمیل به صورت ذیل عمل می کنیم:
در سی پنل می توانیم نام دامنه ای که ایمیل ها به آن تحویل داده شده است را تغییر داده و پس از آن ایمیل آدرس شما تحت دامنه مورد نظر شما خواهد بود.
در قسمت MX Records در پایین صفحه مشاهده می کنیم.
بلاک کردن آی پی آدرس ها به مدیران سایت اجازه کنترل ترافیک را می دهد. فرایند بلاک کردن یک یا چند آی پی به سیستم عاملی که مورد استفاده قرار می دهیم بسیار ارتباط دارد.
با توجه به سیستم عاملی که مورد استفاده قرار می دهیم باید فرایند های مختلفی را برای بلاک کردن یک آی پی انجام دهیم. در ادامه به بررسی روش بلاک کرن آی پی آدرس در لینوکس و ویندوز می پردازیم.
3. کادر باز شده را مانند شکل کامل می کنیم.
4. در انتها روی ADD کلیک می کنیم.
در قدم اول باید وارد کنترل پنل سی پنل شویم.
سپس از منو PREFERENCES زیر منو Password & Security را کلیک می کنیم.
بعد از این مرحله صفحه ای باز می شود و بایستی برای تغییر رمز فیلد هایی که در عکس نشان داده شده اند را تکمیل کنیم. از Password Generator در سی پنل می تواند یک کلمه عبور با امنیت بالا ارائه دهد. در قدم بعدی فیلد های باز شده را مطابق عکس تکمیل می کنیم تا در انتها تغییر رمز در سی پنل انجام شود.
در انتها با کلیک بر روی «Change your password now» تغییرات اعمال شده را ذخیره می کنیم. نحوه تهیه فول بکاپ از هاست سی پنل
در ابتدا وارد پنل سی پنل شده و از قسمت files روی Backup wizard کیلیک می کنیم.
در صفحه باز شده دو بخش وجود دارد. سمت چپ برای تهیه بکاپ و سمت راست برای ریستور کردن فایل های بکاپ قدیمی است. برای گرفتن بکاپ از سایت در سمت چپ روی backup کلیک می کنیم.
در صفحه ای که باز می شود چهار گزینه نشان داده می شود به شرح ذیل:
اگر قصد بر بکاپ کامل داشته باشیم روی گزینه آبی رنگ Full backup کلیک می کنیم.
حالا باید تنظیمات رو مطابق با توضیحات زیر اعمال می کنیم:
با استفاده از تکنولوژی ادان دامین که در سی پنل تعبیه شده است می توانیم سایتی مجزا از سایت اصلی ایجاد کنیم. این دامنه جدید برای گوگل دامنه ای کاملاً جداست و بیشتر برای دسته بندی کردن محتوای سایت از آن استفاده می شود.
قبل از شروع ادان دامین باید دامنه ای را خریداری کنیم و سپس از لینک موجود در عکس پایین ادان دامین را انجام دهیم.
1. ابتدا وارد پنل هاست یعنی سی پنل می شویم.
2. روی گزینه Addon Domains کلیک می کنیم.
3. با توجه به شکل ذیل صفحه ذیل را پر می کنیم.
4. در انتها روی Add Domain کلیک می کنیم. بعد از این مرحله ادان دامین ایجاد می شود.
باید دقت شود که با این کار یک سایت جدید را بر روی دامنه جدید روی همان هاست می توان ایجاد کرد. نکته مهم این است که باید قبلاً بررسی کرده باشیم دامینی که مدنظر ماست قابلیت Add on domain را داراست یا خیر.
بعد از خرید هاست لینوکس در صباهاست شما می توانید در سی پنل تنظیماتی انجام بدهید که بصورت خودکار بعد از دریافت ایمیل یک پاسخ برای ارسال کننده ایمیل ارسال کند . این می تواند مطلبی مثل این باشد : ایمیل شما دریافت شد ، حتماً در اولین فرصت پس از بررسی به ایمیل شما پاسخ می دهم .
پاسخ گویی خودکار به ایمیل های دریافتی از جمله قابلیت هایی است که در سی پنل وجود دارد. اگر این قابلیت را فعال کرده باشیم در شرایط خاصی به ایمیل های دریافتی پاسخ داده می شود. در سی پنل بخشی به نام Vacation response وجود دارد که دایرکت ادمین از آن برخوردار نیست. می توانیم هر دو گزینه را فعال یا غیر فعال کنیم.
برای انجام تنظیمات پاسخ گویی خودکار
MX Records در سی پنل در سی پنل می توان نام دامنه ایمیل را تغییر داد که پس از آن ایمیل آدرس تحت دامنه مورد نظر خواهد بود.
یکی از مراحلی که در ایجاد و راه اندازی یک سایت جزو مراحل اصلی است آپلود کردن سایت روی هاست است. سی پنل روی سایت های لینوکسی کار می کند. در ادامه روش آپلود وب سایت روی هاست را نشان می دهیم.
بیشتر سیستم های مدیریت محتوا در شاخه اصلی خود فایلی مخفی به نام htaccess دارند. این فایل در اصل برای کنترل آپاچی استفاده می شود. این فایل می تواند روی تمام شاخه ها و زیر شاخه های سایت اثر بگذارد. فایل htaccess در سرور مخفی است و راه حل نمایش آن زدن تیک show hide files در file manager است. می توانیم در htaccess دسترسی ها را محدود کنیم.
با طی مراحل ذیل می توانیم دسترسی به بخش های مختلف سایت را ایجاد و قطع کنیم.
order allow,deny deny from 37. 228. 136. 138 allow from all
دستور allow from all همه ای پی ها به غیر از ای پی های بلاک شده به سایت دسترسی خواهند داشت.
“allow from 188. 50. 38. 143” و به جای آی پی درج شده ای پی مورد نظر را وارد می کنیم.
دستور “deny from 200. 49. 176. 139” هم اجازه دسترسی این آی پی را می بندد.
: این دستور همه آی دی ها را از دسترسی به سایت منع می کند. “deny from all”
Import Email Accounts and Forwarders این امکان را ایجاد می کند این گزینه به شما این اجازه را می دهد که 2 نوع از فایل ها را برای وارد کردن چندین آدرس ایمیل یا ایجاد ایمیل فرستنده برای account خود استفاده می کنیم.
مراحل ذیل را انجام می دهیم:
1. وارد سی پنل شوید.
2. بر روی Import Email Accounts and Forwarders کلیک می کنیم.
3. انتخاب نوع فایل. 4. فایل را آپلود می کنیم.
5. بر روی Next کلیک می کنیم.
Account level filtering، User level filtering به کاربر این اجازه را می دهند که از دریافت بعضی از ایمیل ها جلوگیری شود و یا فعالیتی خاص انجام دهد.
مثلا به کمک این قسمت ها می توانیم تعیین کنیم که تمامی ایمیل هایی که دارای کلمه ای خاص در عنوان خود هستند و یا از آدرس ایمیل خاصی ارسال شده اند،
پذیرفته نشوند و فرستنده ی آنها خطایی مبنی بر پذیرفته نشدن ایمیل دریافت کند. و یا می توانیم تعیین کنیم که کلیه ی ایمیل های دارای یک محتوای خاص،
برای شما به آدرسی که تعیین می کنیم ارسال شوند. البته امکانات این بخش به دو مورد ذکر شده محدود نمی شود و کاربرد های بسیاری دارند.
فرق Account Level Filtering و User Level Filtering این است که فیلترهایی که در بخش Account Level Filtering تعریف شوند، بر روی کل حساب کاربری هاستینگ شما و هر چند تا اکانت ایمیل که در آن داشته باشید تأثیر خواهند گذاشت ولی فیلترهای مربوط به User Level Filtering فقط روی اکانت ایمیلی که فیلتر را بر روی آن تعریف کرده ایم، تأثیر خواهند داشت.
1. واردسی پنل می شویم.
2. بر روی User Level Filtering کلیک می کنیم.
3. بر روی اکانتی که می خواهیم فیلتر مورد نظر بر روی آن اعمال کنیم بر روی لینک Manage Filters کلیک می کنیم.
4. بر روی دکمه ی Create New Filter کلیک می کنیم.
5. در کادر Filter Name نام فیلتر خود را وارد می کنیم 6. در قسمت Rules از منوی کشویی اول، قسمتی که مایلید مورد بررسی قرار گیرد را انتخاب می کنیم
7. در منوی کشویی دوم، شرط دلخواه خود را انتخاب می کنیم
8. در بخش Actions؛ عملی که مایل هستید روی ایمیل دریافتی انجام شود را تعیین می کنیم.
9. ودر آخر بر روی دکمه ی Create کلیک می کنیم تا فیلتر ایجاد شود.
امیدواریم این مقاله برایتان مفید واقع شده باشد. اگر سوالی دارید که در این مقاله پاسخش را پیدا نکردید، در قسمت کامنت ها سوال خود را مطرح کنید، کارشناسان ما در کمتر از چند دقیقه به سوالات پاسخ خواهند داد.
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
اگر سوالی دارید که پاسخش را در زیر پیدا نکرده اید، آن را با واحد پشتیبانی یا فروش ما در میان بگذارید.
هاست ویندوزی چیست و چرا برخی از توسعه دهندگان از آن استفاده می کنند؟ زمانی که می خواهید برای کسب و کار و سایت خود پلنی را برای میزبانی انتخاب کنید، دو نوع هاست...
هاست cpanel چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ به احتمال بسیار زیاد، اگر در دنیای وب حضور آنلاین داشته باشید یا قصد چنین کاری را داشته باشید تا کسب و کارتان از طریق یک...
هاست اختصاصی چیست و چه کاربردی دارد؟ اگر سایتی دارید که رشد کرده و به منابع بیشتری نیاز دارد و می خواهید از یک هاست قوی تر برای میزبانی استفاده کنید، گزینه پیش...
فرق بین هاست اشتراکی یا لینوکس با هاست وردپرس چیست؟ حتماً تا بحال به پلن هایی برخورد کرده اید که از عبارت هاست وردپرسی، استفاده کرده باشند. اما آیا می دانید کار...
هاست لینوکس چیست و چرا محبوب تر از هاست ویندوز است؟ قطعاً بارها شنیده اید که هاست لینوکس بسیار محبوب بوده و توسط اکثر صاحبین وب سایت مورد استفاده قرار می گیرد....
هاست پربازدید چیست و چرا برخی از ارائه دهندگان آن را پیشنهاد می کنند؟ زمانی که کسب و کار و سایت ما، یک سایت ساده و با ترافیک اندک باشد، مطمئناً یک هاست ساده و پ...
هاستچیست و چه کاربردی دارد؟ اگر قصد ایجاد سایتی را داشته باشید، حتماً شنیده اید که باید برای بالا آوردن یک وب سایت یا وبلاگ، یک هاست و یک دامنه داشت. در واقع ها...
هاست ایران یا خارج؟ کدام بهتر است؟ اگر برای میزبانی سایتمان به دنبال یک هاست خوب باشیم، به احتمال زیاد به پلن هایی برخورد خواهیم کرد که لوکیشن های مختلفی را نیز...
کدام هاست بهترین گزینه برای میزبانی سایت ماست؟ این روزها، داشتن یک وب سایت به یک اصل حیاتی برای بسیاری از کسب و کارها تبدیل شده است، اما برای داشتن یک وب سایت،...
فرق هاست ویندوز و لینوکس در چیست و چرا هاست لینوکس محبوب تر از هاست ویندوز است؟ احتمالاً هنگام خرید هاست با دو گزینه لینوکس و ویندوز مواجه شده اید و نمی دانید ک...
هاست وردپرس چیست و چرا برخی از شرکت های میزبانی وب آن را توصیه می کنند؟ حتماً کسب و کارتان به جایی رسیده است که به یک وب سایت نیاز دارد، و یا شاید از قبل وب سای...
هاست لینوکس حرفه ای چیست و چرا باید از آن برای میزبانی سایتمان استفاده کنیم؟ حتماً هنگام سفارش هاست لینوکس، با گزینه ای به نام پیشرفته، ویژه و یا لینوکس حرفه ای...
هاست فروشگاهی چیست ؟ اگر قصد ساخت یک فروشگاه اینترنتی را داشته باشیم و بخواهیم محصولاتمان را به صورت آنلاین به فروش برسانیم، باید ابتدا یک هاست مناسب فروشگاهی ت...
انتخاب یک میزبان وب مناسب و قابل اعتماد، یکی از مهمترین مراحل حضور آنلاین و ساخت وب سایت است؛ مخصوصاً اگر وب سایت یک کسب و کار یا شرکت باشد. هاستینگ ها، نه تنها...
امروزه انواع مختلفی از سرویس های هاستینگ در بازار وجود دارد که ما با استفاده از آنها می توانیم سایت های خود را در اینترنت به نمایش بگذاریم؛ در واقع هر کدام از ا...
سرویس های زیادی برای میزبانی وب سایت وجود دارند که هر کدام از آنها ویژگی ها و منابع خاص خود را دارند. دو نوع از رایج ترین سرویس های میزبانی وب سایت، سرور مجازی...
تأثیر هاست در سئو سایت چقدر است؟ حتماً تابحال به این موضوع فکر کرده اید که آیا هاست نیز در سرعت سایتمان تأثیری دارد یا نه؟ جواب این سوال و بهترین راهکار را در ا...
هاست ابری امروزه به یکی از محبوب ترین سرویس های میزبانی وب تبدیل شده است؛ اگر بخواهیم سایتی راه اندازی کنیم که آپ تایم آن 100 درصد باشد، در بین سرویس های اشتراک...
ایمیل ابزار ارتباطی می باشد، که برای ارسال ایمیل بین دو یا چندین نقطه ی مختلف از آن استفاده می گردد. به طوری که با تنظیم نمودن آدرس دریافت کننده ها می توانیم به...
با گسترش اینترنت در سال های اخیر، تعداد سایت ها به طرز قابل توجهی افزایش یافته اند؛ برای داشتن هر نوع وب سایتی نیز، باید ابتدا یک دامنه ثبت کنیم تا بتوانیم سایت...
جوملا یک cms ( content Management system ) open source می باشد. CMS به کسانی که دانش برنامه نویسی ندارند، کمک می کند که وب سایت خود را با قالب های از پیش تعریف...
تاثیر هاست بر سئو چگونه است؟ در این مطلب می خواهیم تاثیر یک هاست را بر سئو سایت مورد بررسی قرار دهیم و ببینیم که آیا یک هاست می تواند باعث بهبود سئو یک سایت شود...
Solidcp در سال 2016 جهت به عنوان یک پنل جدید از کنترل پنل website panel راه اندازی شد. هدف از راه اندازی، ایجاد یک کنترل پنل با ثبات و پایدار برای ترکیب سرور ها...
FTP یکی از کاربردی ترین پروتکل های انتقال فایل بر اساس استاندارد TCP/IP است. در این مقاله پس از بررسی چیستی ftp، به ویژگی ها و نحوه استفاده از آن با نرم افزار ف...
DNS، مخفف عبارت Domain Name System است. ما با استفاده از نام دامنه نظیر example.com به صورت آنلاین به اطلاعات وب سایت ها دسترسی پیدا می کنیم.مرورگرهای وب (web b...
آیا پلاگین های مهاجرت وردپرساز یک هاست به هاست دیگر را می شناسید؟ در این مقاله می خواهیم این پلاگین ها را به شما معرفی کنیم و پروسه مهاجرت وردپرس از یک سرور به...
مقایسه هاست SSD با هاست HDD. همانطور که می دانیم، هارد درایو مکانی است که همه اطلاعات سرور در آن ذخیره شده است. این اطلاعات دربرگیرنده سیستم عامل، نرم افزارهای...
ریست هاست سی پنل و پلسک یکی از رایج ترین سوالات یا مشکلاتی است که برخی از وب مستران با آن مواجه می شوند. حتما تا بحال برایتان پیش آمده که به هر دلیلی بخواهید تم...
تفاوت سرور ایرانبا سرور اروپا. شاید شما هم در زمان تهیه سرور بر سر این دو راهی بمانید. یکی از سوالات متداولی که برای کسانی که به دنبال تهیه هاست هستند پیش می آی...
تفاوت هاست سی پنل و دایرکت ادمین. شاید زمانی که برای راه اندازی وب سایت خود به دنبال خرید یک هاست مناسب بودید، با گزینه انتخاب کنترل پنل هم مواجه شده باشید. واق...
با گسترش روز افزون اینترنت و اثر آن بر زندگی مردم روزانه افراد بیشتری به سمت استفاده از سرویس های آنلاین گرایش پیدا می کنند. این کسب و کارها برای اداره امور وب...
پس از ثبت هاست و دامنه اصلی تکنولوژی این اجازه را می دهد تا دامین را با پسوندهای دیگر نیز در اختیار داشته باشیم. این قابلیت پارک دامنه نام دارد. در پنل کاربری م...
بروزرسانی قالب سایت و استفاده از ابزارهایی مانند فایل زیلااز جمله فنونی است که وبمستران و مدیران سایت باید بر آن تسلط کافی داشته باشید، ابزار Filezillaابزاری بس...
گاهی پیش می آید که بخواهیمسرویس هاست وب سایت خود را عوض کنیم. در این شرایط این اتفاق باید به گونه ای صورت بگیرد که کمترین اثر منفی را بر سئوی سایت و ترافیک ورود...
سی پنل یکی از معروف ترین کنترل پنل های بر مبنای لینوکس است که برای مدیریت حساب کاربری میزبانی وب به کار می رود. cPanel به ما این امکان را می دهد که به صورت مستم...
برای داشتن حضوری آنلاین در اینترنت باید در وهله اول یک وب سایت تأسیس کنیم. برای ایجاد یک وب سایت جدید باید مراحلی را پشت سر بگذاریم. در مرحله اول بایستی هاست و...
اگر قصد داشته باشیم که برای کسب و کارمان یک وب سایت تأسیس کنیم، یکی از مواردی که باید هنگام خرید به آن توجه شود انتخاب شرکت میزبانیوب یا هاستینگ و پلن مناسب است...
تغییر پسوردCpanel ،WHM و دایرکت ادمین هاست یکی از ضروریات هر وب سایتی است. برای اینکه فضایی در اینترنت برای بارگذاری فایل های خود داشته باشیم باید هاست تهیه کنی...
سی پنل و دایرکت ادمین دو نرم افزار لینوکسی هستند که برای مدیریت کنترل پنلهاستمورد استفاده قرار میگیرند. این دو نرم افزار قابلیت های بسیاری داشته و از محبوبیت با...
همان طور که می دانیم A Record یکی از رکورد های بخش Zone Editor است. اگر بخواهیم یکی از زیردامنه های سایت روی سرور دیگری باز شود از A Record استفاده می کنیم.برای...
ارورهای مختلفی در بروزرها نشان داده می شوند. اینارورها دلایل متعددی دارند اما برای رفع هر کدام از آنها چه کاری باید انجام دهیم؟ ابتدا بایدارورها را بشناسیم و دل...
فایل منیجر در سی پنل ابزاری مفید است که از طریق آن می توانیم فایل ها را در رابط کاربری سی پنل مدیریت کنیم. این ابزار مشکلات کار با ftp را برطرف می کند. از طریق...
هاست یا میزبانی ابری تکنولوژی جدیدی در زمینه هاستینگ است. این تکنولوژی از آخرین تکنولوژی ها در این زمینه بوده و در سال های اخیر به دلیل ویژگی های خاص آن به شدت...
بکاپ گیری یا تهیه نسخه پشتیبان از هاست، یکی از مهم ترین، ضروری ترین و اولین کارهایی هست که هر مدیر سایتی باید انجام بده. Backup یا نسخه پشتیبان، زمانی به کمک ما...
در این مقاله قصد داریم نحوه تغییر پسورد هاست از طریق WHM را به دو روش کاربردی آموزش دهیم. توجه داشته باشید، این روش ها از سمت پنل مدیریت سرور WHM بوده و نیاز به...
بعد از خرید هاست ، یکی از دغدغه های اصلی کاربران، عدم آشنایی با cPanel و کاربرد آن است. خیلی افراد به خصوص مبتدی ها نمی دانند که این کنترل پنل چه قابلیت ها و چه...
تغییر هاست وب سایتممکن است به دلایل زیادی انجام گردد. انتقال سایت به خصوص اگر قبلاً آن را انجام نداده اید، می تواند کمی دلهره آور باشد. ایجاد خرابی یا مشکلات دی...
در آخرین بروز رسانی که گوگل در ماه May سال 2020 ارائه نمود، تعدادی از معیار های رتبه بندی وب سایت ها که در اثر کیفیت میزبانی وب یا همان هاستینگ وب سایت ها می با...
یکی از سرویس های میزبانی وب که بسیار بحث بر انگیز است، هاست وردپرس می باشد، که در صباهاست نیز به مشتریان ارائه می گردد. با توجه به اینکه بسیاری از افراد هنوز مت...
شاید برای شما نیز پیش آمده باشد، که در پوشه دانلود های خود، با فایل هایی با پسوند .xml مواجه شده باشید. در این مقاله قصد داریم، که شما را با فایل های XML و کارب...
اگر شما یک طراح متخصص وب سایت، مالک یک سایت تجارت الکترونیک یا وبلاگ نویس هستید، به خوبی می دانید که عملکرد سایت شما تا حد زیادی به فناوری ذخیره سازی سرور میزبا...
انتخاب یک میزبان یاHostمناسب برای راه اندازی وب سایت یک تصمیم بزرگ است، که می تواند در موفقیت و رشد وب سایت و کسب و کار شما تأثیر مستقیمی داشته باشد. با این حال...
همه ما از کامنت ها یا پیام های اسپم بیزاریم! اگر از کنترل پنل های cPanel یا Plesk استفاده می کنید، در این پست آموزشی، چند روش سریع و آسان برای جلوگیری از اسپم ه...
برای افراد زیادی میزان هزینه ای که برای یک هاست یا سرور مدیریت شده باید بپردازند، اهمیت بسیار بالایی دارد. بنابراین، در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه و هزینه...
در حوزه ی میزبانی وب از مهم ترین فاکتور ها خرید هاست ویندوز میباشد. در کشور ما ایران تقسیم بندی هاست بر اساس مکان دو نوع میباشدکه عبارت است از هاست ایران و هاست...
هاست ویندوز فضایی است که اطلاعات سایت در آن ذخیره می گردد به طوری که زمانی که کاربر سایت را باز می کند می تواند اطلاعات را مشاهده نماید. هر سایتی با توجه هدف را...
انواع متعددی از هاست به منظور میزبانی از وب سایت وجود دارد یک از این هاست که میتوان به آن اشاره نمود هاست ابری میباشد. اکنون شاید برای شما این سوال پیش آید که ه...
برای میزبانی وب سایت ها هاست های مختلفی وجود دارد که یکی از آن ها هاست ابری ویندوز است. هاست ابری یا به عبارتی میزبانی وب ابری بهCloud Hostingمعروف می باشد. مفه...
هاست از مهم ترین و اصلی ترین بخش های یک سایت است، به طوری که حتی اگر از جنبه تاثیر آن بر سئو نیز صرف نظر کنیم باز هم اهمیت ویژه ای دارد و باید با دقت بالایی انت...
قبل از بیان مطلب اصلی مقاله بهتر است که در ابتدا با مفهوم هاست آشنا شویم و سپس در رابطه با موضوع اصلی مقاله بحث نماییم. هاست در واقع به معنای میزبانی میباشد. در...
هاست و دامنه دو سرویس کاملاً متفاوت از یک دیگر میباشد و همکاری این دو سرویس با یک دیگر موجب میشود تا یک سایت قابل نمایش باشد. به عبارتی نام دامنه همان نام سایت...
این روزه ها بیشتر اشخاص به دنبال راه اندازی فروشگاه اینترنتی هستند و تمام سعی خود را میکنند تا این کار را به نحوه احسنت انجام دهند. در مرحله ای اول شما بایستی ی...
اگر شما به تازگی فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کرده باشید یا قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی را داشته باشید. این سوال برای شما میاید که برای راه اندازی یک...
این امکان وجود دارد که افراد بعد از خرید هاست به وسیله ای مشتری و پس از استفاده از هاست، نیاز باشد که فر هاست خریداری خود را ارتقاء دهد. یعنی هاست خود را به پلن...
بسیاری از اشخاص و افرادی که به دنبال تاسیس و را اندازی فروشگاه های آنلاین و وب سایت هستند. در وهله اول بایستی اقدام به خرید هاست و دامنه کنند. ولیکن این سوال مم...
ممکن است سوالاتی نظیر در اینترنت وب سایت ها چگونه نشان داده میشوند؟ به چه نحوی شما با تایپ نمودن آدرس وب سایت به آن دسترسی پیدا میکنید؟ برای شما به وجود آید. در...
CMSها یا همان سیستم مدیریت محتوا نرم افزاری میباشد که به اشخاص این امکان را میدهند محتوا را در یک وب سایت انتشار، حذف و ویرایش نمایند. شما این کار را میتوانید ب...
چنانچه که شما نیز از وب سایت ها استفاده میکنید یا وب سایتی را مدیریت میکنید. به طور قطع از بزرگترین مشکلاتی که در این حوزه میتوان نام برد دسترسی غیر مجاز به اطل...
ورد پرس از سیستم های مدیریت محتوا میباشد که از محبوبیت زیادی برخوردار میباشد. ورد پرس برای شما این امکان را فراهم میسازد تا بدون هیچ گونه نیاز به دانش برنامه نو...
آیا تا به حال شما فکر کرده اید ماهیت وب سایت چیست؟ به طور معمول ما کامپیوتر یا گوشی خود ر ا باز میکنیم. سپس در مرورگر خود با وارد کردن عبارت یا کلمه ای مورد نظر...
در دنیای امروز که بیشتر کار ها به صورت اینترنتی صورت میگیرد راه اندازی و تأسیس یک وب سایت حرفه ای و کار آمد بسیار مهم میباشد. یکی از مهم ترین فاکتور های که سبب...
در دنیای امروزه که بیشتر کارها به صورت اینترنتی و در فضای مجازی انجام میگیرد. از اینرو ایمیل مارکتینگ را میتوان بهترین شیوه ای جلب نظر کاربران قلمداد کرد. چنانچ...
شاید برای شما نیز جالب باشد که همه ای اشخاصی که قصد ورود به دنیای اینترنت و کسب و کار آنلاین دارند. در این راستا بایستی اقدام به راه اندازی و تأسیس یک وب سایت ک...
این شرکت با نام تجاری صبا هاست فعالیت خود را از سال 1385 آغاز نموده است. از بهترین و با تجربه ترین شرکت های موجود در زمینه خدمات میزبانی و دامنه میباشد. به گونه...
این امکان وجود دارد که شما پس از خریدای هاست پس از مدتی که شما هاست خریداری شده را استفاده نمایید. پیامی تحت عنوان This Account has been suspended روبرو شده باش...
یکی از مهم ترین مسائلی که تأثیر مستقیمی در رتبه یک وی سایت در موتور های جستجو دارد میتوان به نرخ پرش اشاره نمود. از اینرو بایستی به این موضوع بسیار توجه نمود. ن...
از موضوعات و مسائلی که میتواند بر روی عملکرد کلی سایت و همچنین میزان کاربران نقش مهمی داشته باشن. میتوان به سرعت وب سایت و قدرت هاست اشاره نمودسرعت یک وب سایت ب...
دسترسی های غیر مجاز به داده ها و اطلاعات از بزرگترین و مهم ترین مشکلاتی است. که اشخاص فعال در زمینه فناوری ممکن است با آن روبرو شوند. در بعضی از موارد این احتما...
از مهم ترین موضاعات و مسائلی که میتواند امنیت وب سایت شما را بسیار تحت تأثیر قرار دهد. میتوان به اجازه دسترسی به فایل در شبکه اشاره نمود. به بیان دیگر Permissio...
این احتمال وجود دارد که شم با دلایل متعددی از قبیل تست یک وب سایت، کم نمودن هزینه ها و ... قصد داسته باشید که دو سایت را بر روی یک هاست نصب نمایید. از اینرو ما...
همانگونه که میدانید در دنیای امروز راه اندازی و تأسیس یک فروشگاه اینترنتی یکی از شیوه های کسب در آمد به وسیله اینترنت میباشد. از اینرو بسیاری از اشخاص که تمایل...
از مهم ترین موضوعاتی که برای وب مستران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار میباشد مدیریت نوشته ها در وب سایت است. چرا که بعد از خرید هاست و دامنه مناسب اولین گامی که...
اگر شما کمی با دنیای وب آشنایی داشته باشید بدون شک میدانید برای آنکه موفق به راه اندازی شبکه شوید بایست هاست، دامنه و به یک سیستم مدیریت محتوا نیاز دارید. هاست...
برای درک بهتر مطالب بیان شده در رابطه با هاست اشتراکی بایستی چنین بیان نمود که نوعی از میزبانی وب میباشد. که در این هاست یک سرور میزبانی تعدادی وب سایت را به تن...
زمانی که شما تصمیم به راه اندازی وب سایت می گیرد. اولین کاری که پس از خریداری دامنه انجام می دهید خرید هاست می باشد. در حقیقت شما به یک فضا به منظور ذخیره سازی...
زمانی که شما کسب و کار خود را در بستر اینترنت تحت قالب وب سایت راه اندازی و تأسیس می نمایید. شما برای آنکه در این حوزه موفق شوید و توانایی آن را داشته باشید با...
اگر شما دارای یک فروشگاه اینترنتی هستید در این صورت کیفیت هاست انتخابی شما دارای اهمیت بالایی می باشد. چرا که علاوه بر راندمان کلی وب سایت شما در سرعت دریافت و...
در مبحث طراحی و راه اندازی وب سایت مهم ترین و اساسی ترین مسئله ای که وجود دارد انتخاب درست و مناسب هاست می باشد. در واقع هاست زیر ساخت (پایه) کسب و کار شما به ح...
CMS چیست؟ این واژه مخفف عبارت Content Management System و به معنی یک سیستم مدیرت محتوا است. این نرم افزار برای مدیریت تولید و اصلاح محتوای دیجیتال استفاده می شو...
ابزارهای ساخت سایت در سال 2021 می توانند برای هر کسب و کاری مفید و کاربردی باشند. طراحی وب سایت که یک مقوله بسیار مهم است که ما در مراحل اولیه شروع کسب و کار خو...
معروفترین سیستم مدیریت پایگاههای داده mySQL که به صورت متن باز بوده و از زبان SQL برای انجام کارها بهره میبرد، یکی از پرطرفدارترین و کاربردی ترین ابزارها در حوز...
hello bar چیست؟Hellobarیکی از خدماتی است که در قالب وبسایت عرضه میشود. از طریق این سرویس قادر خواهیم بود تا پیامهای مورد نظر خود را برای بازدیدکنندگان مدیریت و...
پس از الگوریتم اخیر گوگل یعنی BERT هم اکنون گوگل آماده می شود تا به تدریج الگوریتم جدید و بسیار قدرتمند خود یعنی MUM را به جهان آنلاین معرفی کند.این به روزرسانی...
بروزرسانی قالب سایت و استفاده از ابزارهایی مانند فایل زیلااز جمله فنونی است که وبمستران و مدیران سایت باید بر آن تسلط کافی داشته باشید، ابزار Filezillaابزاری بس...
بهبود رتبه سایتهمواره یکی از دغدغه های اساسی صاحبان وب سایت است. تصور کنید یک وبسایت تاسیس کرده و محصولی را به صورت آنلاین می فروشیم. حدی از ترافیکی وارد سایت ش...
یکی از صفحاتی که در برخی سایت ها دیده می شود و بسیار صفحه مفیدی است صفحه پرسش و پاسخ های رایج است. این صفحه را می توان در وردپرس و یا سی ام اس های دیگر طراحی کر...
یکی از کارهای بسیار مهمی که در ابتدای کسب و کار و زمانی که در حال تأسیس وب سایت هستیم، باید انجام شود، انتخاب دامنه وب سایت است.انتخاب دامین همیشه یکی از دغدغه...
اگر قصد داشته باشیم که برای کسب و کارمان یک وب سایت تأسیس کنیم، یکی از مواردی که باید هنگام خرید به آن توجه شود انتخاب شرکت میزبانیوب یا هاستینگ و پلن مناسب است...
سرعت وب سایتدر افزایش بازدید از سایت تأثیر بسیار زیادی دارد. سایت هایی کهلود تایم بالایی دارند، معمولاً با آمار بالای شاخص بانس ریت مواجه هستند. عوامل متعددی در...
استفاده از ابزارهای چک سئو به صورت مداوم و منظم باعث کشف و رفع مشکلات مرتبط با سئوی onpage، offpage و تکنیکال شده و به ما در بهبود وضعیت سئوی سایت و در نهایت کس...
سی پنل و دایرکت ادمین دو نرم افزار لینوکسی هستند که برای مدیریت کنترل پنلهاستمورد استفاده قرار میگیرند. این دو نرم افزار قابلیت های بسیاری داشته و از محبوبیت با...
طراحی وب سایت واکنش گرا یا RWD یک استراتژی طراحی صفحات وب است که هدف آن سازگاری و نمایش مناسب صفحات وب در دستگاه های مختلف همچون تلفن همراه، تبلت و دسکتاپ و مرو...
اگر صاحب یک وب سایت هستید، اصلی ترین الویت شما باید ارائه یک تجربه کاربری یا UX ( User Experience ) عالی به کاربران باشد. متأسفانه لینک های شکسته در سایت ها می...
صفحات خطا از نظر بهینه سازی برای موتور های جستجو و سئو گزینه مناسبی نیستند، و هیچ پوئن مثبتی نیز برای وب سایت ها ندارند. با این حال هر وب سایتی ممکن است بنابر د...
این روز ها تعداد زیادی از کاربران در سطح اینترنت برای وب گردی از گوشی های موبایل یا تبلت ها با اندازه و ابعاد متنوعی استفاده می کنند. در واقع، 52 درصد از کل ترا...
شاید دو ثانیه زمان زیادی به نظر نرسد. با این حال، وقتی نوبت به وبسایت شما می رسد، اتفاقات زیادی در این مدت کوتاه میتواند رخ دهد.به گفته گوگل، افزایش زمان بارگذا...
PHP امروزه یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در وب است. بر اساس گزارش W3Techs، بیش از 78٪ از وب سایت ها از PHP به عنوان زبان برنامه نویسی سمت سرور استفاده...
امروزه، افراد زیادی ترجیح می دهند زمان خود را برای خرید به صورت حضوری صرف نکنند و در عوض خرید کالاها یا خدمات را به صورت آنلاین و از خانه خود انجام دهند. این مو...
برای ساخت سایت فروشگاهی، استفاده از وردپرس یکی از گزینه های مناسب است. در حال حاضر بیش از 40.6٪ از وب سایت ها با استفاده از وردپرس طراحی شده اند. بسیاری از این...
آیا می دانید cdn یا شبکه توزیع (تحویل) محتوا چیست و چه کاربردی دارد؟ در این مقاله ابتدا به طور مفصل در خصوص چیستی، مزایا، کاربردها و تاثیر cdn بر سئو توضیح خواه...
وردپرس به عنوان محبوب ترین پلتفرم وب شناخته می شود. بیش از یک سوم کل وب سایت ها با استفاده از وردپرس ساخته شده اند.نصب وردپرس بر روی رایانه به ما کمک می کند ورد...
چنانچه که شما تا کنون با طراحی سایت سر و کار داشته باشید به طور قطع نام سیستم های مدیریت محتوا یاCMSها را شنیده اید. سیستم مدیریت محتوا متعددی در دنیای طراحی سا...
همانگونه که میدانید وردپرس از محبوبت ترین سیستم مدیریت محتوا به شمار میاید که از سایت ساز های رایگان به حساب میاید. پیش از 33 درصد همه ای وب سایت های دنیا به وس...
بیشتر ما زمانی که با یک نرم افزار کار کرده ایم یا با نرم های گوناگون با مواردی برخورد کرده ایم که با وجود اینکه ظاهری زیبا و دلنشین دارد. ولیکن کار کردن با آنها...
چنانچه که شما یک طراح وب سایت باشید یا در رابطه با سئو آشنا باشید همچنین اگر در دنیای وب گشتی زده باشید. بدون شک نام DNS را شنیده اید این کلمه که مخفف عبارت Dom...
یکی از بهترین و مهم ترین کار های که بایستی برای بهینه سازی محتوا و همچنین بهبود سایت انجام داد ثبت نقشه سایت در گوگل میباشد. در حقیقت یکی از اساسی ترین گام های...
اگر شما در دنیای وب و اینترنت فعالیت داشته باشید. بدون شک با انواع سیستم های مدیریت محتوا آشنا هستید به تبع وردپرس را میتوان یکی از این سیستم مدیریت محتوای کارآ...
زمانی که شما وارد یک فروشگاه میشود و مهم ترین عامل برای جذب شما ویترین و ظاهر آن فروشگاه بوده است. در واقع صفحه اول سایت نیز همینطور میباشد از اینرو شما بایستی...