در صورت داشتن حساب کاربری لطفا از اینجا وارد شوید
ورود پرتال کاربران ایجاد حساب کاربری جدید کلمه عبورم را فراموش کرده امدرصورت وارد کردن شماره تلفن، همکاران ما در بخش مشاوران فروش با شما تماس خواهند گرفت.
ساعته حتی در ایام تعطیل در کنار شما خواهیم بود
در حال بررسی ...
اطلاعات دامنه
کپی کردن اطلاعات در حافظه
تفاوت سرور مجازی و سرور اختصاصی در چیست ؟ در این مقاله به طور کامل پاسخ این سوال را توضیح خواهیم داد. اما پس از مرور تفاوت دو سرور در یک جدول، در مورد هر دو نوع سرور، توضیح مختصری را خواهیم دید تا بتوانیم درک بهتری از هر دو مفهوم داشته باشیم. در انتهای مقاله نیز خواهیم دید که کدام نوع سرور برای شما مناسب تر است.
مزایا و معایب استفاده از vps و سرور اختصاصی در جدول زیر مقایسه شده اند:
سرور اختصاصی | VPS | |
مزایا |
|
|
معایب |
|
|
در واقع، می توان به سرور مجازی به عنوان یک نوعِ کوچک شده سرور اختصاصی نگاه کرد. یک پلن VPS مانند یک پلن اشتراکی نصب می شود، ولی مانند یک سرور اختصاصی رفتار می کند. جای تعجب ندارد که vps از سرور اختصاصی ارزان تر است، چراکه یک شرکت ارائه دهنده می تواند چند مشتری را روی یک سرور قرار دهد، پس می تواند از هر مشتری هزینه کمتری درخواست کند.
برای درک بهتر تفاوت امنیت دو سرور، بیایید مثال خانه را با هم بررسی کنیم؛ فرض کنید در آپارتمانی که ساختمانش را با چند همسایه مشترک هستید، فردی درب ساختمان را باز بگذارد ( مثلاً سایت دیگری روی سرور شما، اختلال امنیتی داشته باشد )، در چنین حالتی واحد شما نیز در معرض خطر خواهد بود. البته ممکن است شما درب ورودی واحد خود را حسابی ایمن کرده باشید؛ ولی با این وجود ریسک امنیتی وجود خواهد داشت.
در طرف مقابل یک سرور اختصاصی مانند یک ملک مجزاست. دیگر در چنین حالتی توسط اشتباه فرد دیگری، شما در معرض ریسک امنیتی و خطر قرار نخواهید گرفت.
رنج قیمت، احتمالاً مهم ترین و چشم گیر ترین تفاوت بین vps و سرور اختصاصی است. قیمت سرورهای مجازی بسته به نیاز سخت افزاری شما، به طور معمول بین 80 هزار تومان تا 500 هزار تومان ماهانه متفاوت بوده، در حالی که قیمت سرور اختصاصی بسته به موقعیت مکانی مثل ایران یا اروپا و میزان منابع مورد نیاز، گاهاً به هشت میلیون نیز می رسد.
یک سرور مجازی به کمک نرم افزارهای مجازی سازی روی یک سرور فیزیکی اجرا می شود تا هزینه اجاره سرورهای اختصاصی را کاهش دهد. این سرورها به افراد مختلف کمک می کنند تا از موقعیت های مختلف به یک سرور فیزیکی متصل شوند. با اینکه سرور یکسان است، مجازی سازی، منابع خاصی را بین کاربران تقسیم می کند، که به همین دلیل نوعی سرور اختصاصی نیز به حساب می آید.
به منظور تخصیص منابع، یک ارائه دهنده سرویس وی پی اس، متناسب با درخواست هر مشتری، از ابزاری به نام hypervisor برای ساخت ماشین های مجازی استفاده می کند. شما نیازی به دانستن این فناوری ندارید، تنها کافیست بدانید که اکانت ها روی vps کاملاً از هم مجزا هستند.
در واقع، حتی با یک سرور مجازی نیز، شما همچنان منابع سرورتان را با کاربران دیگر به اشتراک میگذارید، چراکه یک سرور فیزیکی قوی به چند سرور مجازی تقسیم می شود و منابع سرور مادر بین آنها تقسیم می شود؛ ولی، برخلاف میزبانی اشتراکی، سایت شما منابع اختصاصی مختص خود را نیز در اختیار خواهد داشت.
برای مثال اگر یک سرور هشت گیگ رم داشته باشد، وی پی اس شما می تواند از یک تا هشت گیگ رم را به خود اختصاص دهد. اما نکته مهم این است که دیگر آن یک گیگ رم را با هیچ کاربر دیگری به اشتراک نخواهید گذاشت.
بیایید مثال خانه را مجدداً برای مثال تصور کنیم. یک VPS، مانند یک آپارتمان سه چهار طبقه مشترک است که اگر یک واحد در آن داشته باشید، آن واحد کاملاً و 100% برای خودتان است؛ یعنی همسایگان نمی توانند از اتاق های شما استفاده کنند ( ولی این اتفاق روی هاست اشتراکی رخ میدهد ).
با این وجود کل ساختمان برای شما نیست، یعنی شما نمی توانید کل ساختمان را به سلیقه خودتان رنگ کنید. سرورها نیز به همین شکل عمل میکنند، به این صورت که شما نمی توانید بسته به نیازتان سرور مادر را شخصی سازی کنید، چراکه هنوز یک مستأجر به حساب می آیید.
همانطور که از نامش مشخص است، یک سرور اختصاصی یعنی شما یک سرور فیزیکی را به طور کامل در اختیار خود خواهید گرفت. علاوه بر دریافت منابع بیشتر، مزیت اصلی آن این است که شما به طور کامل بر نرم افزارها و سخت افزارهای درون سرور کنترل خواهید داشت.
برای مثال شاید شما پردازشگر AMD را به Intel ترجیح دهید؛ توانایی کنترل چنین چیزی را فقط با سرور اختصاصی خواهید داشت. بیایید به مثال خانه برگردیم؛ داشتن یک سرور اختصاصی مانند این است که شما ساختمانی کامل برای خود خریداری کنید. شما در چنین شرایطی تنها مالک آن ساختمان خواهید بود و این قدرت و اختیار را دارید که آنطور که مایلید آن را شخصی سازی کنید.
علاوه بر تفاوت هایی که سرورهای مجازی و سرورهای اختصاصی دارند، خود این سرورها نیز به دو دسته تقسیم می شوند. یعنی سرورهای مدیریت شده ( managed ) و مدیریت نشده ( unmanaged )، که در ادامه آن را بررسی خواهیم کرد.
هر دو نوع سرور مجازی و اختصاصی به دو نوع تقسیم می شوند:
در سرورهای مدیریت نشده، تنها چیزی که شما دریافت خواهید کرد، یک سخت افزار است. از این مرحله به بعد خود شما مسئول نصب نرم افزارها، بک آپ گیری و یا مدیریت سرور خود هستید. این فقط به معنی نصب وردپرس نیست؛ شما باید فناوری های زیر ساختی مورد نیاز دیگر را نیز خودتان نصب کنید.
برای مثال، اگر بخواهید از وردپرس استفاده کنید، باید php، وب سرور ( Apache , Nginx, LiteSpeed ) و غیره را خودتان نصب کنید. بنابراین، سرورهای مدیریت نشده بسیار پیچیده تر هستند. این نوع سرورها فقط برای توسعه دهندگان یا کاربران متخصص فنی مناسب هستند.
اما در یک سرور مدیریت شده اختصاصی یا مجازی، شما باز هم به منابع اختصاصی دسترسی خواهید داشت، با این تفاوت که مسائلی مثل کانفیگ کردن، مدیریت و نگهداری سرور بر عهده شرکت فراهم کننده یا provider خواهد بود.
قطعاً، با توجه به مواردی که در بالا اشاره کردیم، هزینه سرورهای مدیریت شده بیشتر خواهد بود؛ با این تفاصیل اگر یک متخصص فنی نیستید، بهتر است در این زمینه کمی هزینه کنید تا نگران جزئیات فنی نشوید.
قبل از اینکه بین این دو نوع سرور انتخابی انجام دهید، بهتر است بررسی کنید که چند هسته CPU نیاز دارید، چقدر رم می خواهید و به چه میزان فضای دیسک یا حافظه نیاز دارید ( اینکه آیا هارد SSD می خواهید یا یک هارد معمولی ).
در بیشتر موارد سروری که برای شما مناسب تر باشد، سرور مجازی مدیریت شده است، که قدرت و انعطاف پذیری را با هزینه کمتری در اختیار شما قرار می دهد. برای صاحبان کسب و کارهای کوچک، بلاگرها، طراحان وب سایت و هر شخصی که به یک وب سایت پر سرعت نیاز دارد، یک vps، راهکار مناسب تری است.
اما در صورتی که به سرعت و عملکرد بالاتری نیاز دارید، می توانید سرور مجازی خود را ارتقا دهید و یا اگر به فضای بیشتری نیاز دارید و نگران امنیت سایت خود هستید، زمان آن است که به سرور اختصاصی مهاجرت کنید؛ با ویژگی های بسیار گسترده تر و امنیت بالاتر.
همانطور که در بالا توضیح داده شد، هر دو سرور مجازی و سرور اختصاصی هم به صورت مدیریت شده و هم به صورت مدیریت نشده ارائه میشوند؛ که می توانید یا خودتان آن را کانفیگ کنید یا این کار را به شرکت ارائه دهنده بسپارید.
در مورد شخصی سازی یا customization نیز هر دو سرور، به شما اجازه تنظیم منابع سرورتان را می دهند که می توانید سرور خود را در هر زمان که خواستید ارتقا دهید. اما در سرورهای اختصاصی این کار علاوه بر محدود بودن، کمی زمان بر و سخت تر است.
در واقع می توان گفت:
هیچ تنظیماتی در سرور وجود ندارد که ثابت باشد و هر سرور نسبت به چگونگی کد ها و اسکریپت ها و ساختار پایگاه داده تنظیمات و کانفیگ خاص خود را دارا خواهد بود
با پیشرفت کسب و کار طبیعتا ترافیک وارد شده به سایت بسیار بیشتر از قبل خواهد شد. در این هنگام دیگر هاست های اشتراکی پاسخ گوی نیاز های سازمان نخواهد بود از این رو بایستی منابع سایت را افزایش دهیم. در هنگام تصمیم گیری درباره سرویس مورد نظر باید به مواردی همچون قیمت، کارایی و کیفیت محصول مورد نظر توجه خاصی داشته باشیم. سرویس های مجازی VPS به نوعی طراحی شده اند که به هر کلاینت یک فضای کاملا اختصاصی تخصیص می دهند. این فضا و منابع موجود در آن هیچگونه رقیبی نداشته و و تمام قدرت پردازش مختص به این سرور مجازی در اختیار کلاینت خواهد بود.
موارد استفاده از VPS
اگر به دنبال بهره مندی از مزایای فوق العاده سرورهای مجازی هستید، صباهاست راهکارهای حرفه ای و مطمئنی را به شما پیشنهاد می کند. در واقع، صباهاست پس از سالها تجربه، نگرانی های مخاطبین خود را به خوبی درک کرده و بر اساس آن خدمات متمایزی ارائه می کند.
راهکار سرور مجازی صباهاست
| مزایای دریافت خدمات از صباهاست
|
در صورت نیاز به دریافت مشاوره، هم اکنون با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید و یا پلن های سرور مجازی صباهاست را مشاهده کنید.
اینکه کدام سرور مناسب اهداف شماست، به عوامل زیادی بستگی دارد؛ هنگام خرید هاست اشتراکی، سرور مجازی و یا سرور اختصاصی، بهتر است چند فاکتور را در نظر بگیرید. آیا به منابع زیادی نیاز دارید ؟ هدف تان از بکارگیری یک سرور چیست، آیا می خواهید وب سایتی را میزبانی کنید، دادههایی را ذخیره کنید و یا مقاصد دیگری دارید.
این سرویس ها با توجه به منابعی که در اختیار شما می گذارند، هزینه های متفاوتی نیز دارند؛ مسلماً هزینه سرورهای اختصاصی با توجه به اینکه یک سرور کامل در اختیارتان قرار می گیرد، بسیار بیشتر است.
اما ممکن است به چنین سروری نیاز نداشته باشید چراکه کسب و کارتان کوچک است یا فقط قصد میزبانی یک وب سایت معمولی را دارید؛ و یا شاید هاست اشتراکی یا سرور مجازی برایتان کافی نباشند و یا امنیت کافی نداشته باشند. پس انتخاب شما به نیاز شما بستگی دارد.
امیدواریم این مقاله برایتان مفید واقع شده باشد. اگر سوالی دارید که در این مقاله پاسخش را پیدا نکردید، در قسمت کامنت ها سوال خود را مطرح کنید، کارشناسان ما در کمتر از چند دقیقه به سوالات پاسخ خواهند داد.
این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
موفق باشید.
اگر سوالی دارید که پاسخش را در زیر پیدا نکرده اید، آن را با واحد پشتیبانی یا فروش ما در میان بگذارید.
معمولاً یک سرور مجازی اختصاصی می تواند از 89 تومان تا 390 تومان در ماه اجاره شود. هزینه اجاره سرور مجازی عمدتاً با توجه به مقدار CPU، حافظه و فضای دیسک مورد نیاز شما متغیر است. حتماً پلن های سرور مجازی صبا هاست را مشاهده کنید.
برای خرید vps می توانید به بخش پلن های سرور مجازی صبا هاست مراجعه کنید و متناسب با نیاز خود پلن مناسب را انتخاب کنید.
یک vps سروری درون یک سرور دیگر است؛ یعنی یک سرور فیزیکی چند سرور مجازی را میزبانی می کند، که هر کدام مانند یک سرور جداگانه عمل می کنند. این کار را معمولاً با نرم افزارهایی نظیر hypeviser انجام می دهند که یک سرور فیزیکی را به چند بخش مجزا تقسیم می کند.
برای هر کدام از سرورهای جداگانه می توان یک RAM ، CPU و هارد مشخص، تعیین کرد. هر کاربر بنا به نیاز خود، یک سرور را از پلن های موجود انتخاب کرده و از آن برای مقاصد خود استفاده می کند.توضیحات بیشتر در مورد " یک سرور مجازی چطور کار می کند. "
منظور از سرور اختصاصی یا dedicated چیست؟ آیا می دانید با سرور مجازی و یا هاست اشتراکی چه تفاوتی دارد؟ در این مقاله به طور جامع در مورد سرور اختصاصی توضیح خواهیم...
کاربردهای سرور اختصاصی بسیار متنوع و متفاوت از هم هستند؛ در این مقاله علاوه بر توضیح کاربردهای این نوع سرور، خواهیم دید که یک سرور اختصاصی برای چه سازمان هایی و...
سرور اختصاصی مدیریت شده یکی از دغدغه های اصلی بسیاری از مشتریانی است که قصد خرید سرور اختصاصی را دارند. اما آیا می دانید تفاوت سرور اختصاصی مدیریت شده و مدیریت...
یک سرور اختصاصی چه مزایا و معایبی دارد؟ در این مقاله خواهیم دید که یک سرور اختصاصی چه ویژگی هایی داشته و چرا توسط سازمان های بزرگ انتخاب می شوند. پس از خواندن ا...
راهنمای خرید سرور اختصاصی در این مقاله به دو صورت اینفوگرافیک و متن برای شما همراهان عزیز فراهم شده است. به صورتی که ابتدا با مزایای سرور اختصاصی آشنا شده و سپس...
Nginx یک وب سرورopen source و قدرتمند است که از performance بالایی برخوردار می باشد و مسئول رسیدگی به بارگذاری سریع بسیاری از سایت های بزرگ در اینترنت می باشد....
وب سایت ها برای قراردادن فایل های مورد نیاز و محتوایی که منتشر می کنند نیاز به فضایی در اینتر نت دارند. این فضا هاست نام دارد. روی هر سرور می توان چندین هاست دا...
پیش از آن که به تعریف وب سرور litespeed بپردازیم، در ابتدا لازم است با مفهوم کلی تر وب سرورآشنا شویم.وب سرور به سخت افزار و نرم افزاری اتلاق می شود که با هم کار...
Solidcp در سال 2016 جهت به عنوان یک پنل جدید از کنترل پنل website panel راه اندازی شد. هدف از راه اندازی، ایجاد یک کنترل پنل با ثبات و پایدار برای ترکیب سرور ها...
DNS، مخفف عبارت Domain Name System است. ما با استفاده از نام دامنه نظیر example.com به صورت آنلاین به اطلاعات وب سایت ها دسترسی پیدا می کنیم.مرورگرهای وب (web b...
روش های افزایش ترافیک وب سایت چه هستند و چطور می توان بازدیدکنندگان سایت را به تعامل بیشتر دعوت کرد؟ حتماً در مرحله ای هستید که یک وب سایت شکیل طراحی کرده اید،...
با گسترش روز افزون اینترنت و اثر آن بر زندگی مردم روزانه افراد بیشتری به سمت استفاده از سرویس های آنلاین گرایش پیدا می کنند. این کسب و کارها برای اداره امور وب...
در برخی مواقع بنا به دلایلی ممکن است نیاز باشد اکانتی را در سرور مسدود کنیم که باعث بروز اختلال در سرور شده و دسترسی ساسپند کردن در whm برای ما وجود ندارد، در ا...
میکروتیک یک شرکت لتونی است که درشهر ریگا، پایتخت لتونی واقع شده است و بیش از 280 کارمند دارد. این شرکت در سال 1996 برای توسعه روترها و سیستم های ISP (Internet s...
جالب است بدانید، ارسال اطلاعات و دیتا در سطح اینترنت بین دو دستگاه، از طریق IP انجام می شود، و این IP که یک مجموعه اعداد است، کاملاً منحصر بفرد و unique می باشد...
در این مقاله قصد داریم نحوه تغییر پسورد هاست از طریق WHM را به دو روش کاربردی آموزش دهیم. توجه داشته باشید، این روش ها از سمت پنل مدیریت سرور WHM بوده و نیاز به...
در مقاله امروز قصد داریم نحوه نصب دایرکت ادمین و سی پنل روی centos 7 را به شما آموزش دهیم. در این آموزش ابتدا به صورت مختصری کنترل پنل CPanel و کنترل پنل Direct...
Restore یا بازگردانی بکاپ ها یکی از امکانات هر سرویس میزبانی وب است، که بسیار نیز مورد استفاده قرار می گیرد. دلایلی مختلفی برای نیاز به ریستور کردن بکاپ وجود دا...
پروتکل SSH یک روش ارتباطی امن برای برقراری اتصال بین کلاینت یا کاربر با سرور از راه دور می باشد. از طریق این پروتکل می توانیم به ترمینال لینوکس متصل شده، و کد ه...
در دنیای دیجیتالی امروز، داشتن یک وب سایت با عملکرد مناسب یکی از فاکتورهای کلیدی برای موفقیت در کسب و کار است. اطمینان از عملکرد کامل وب سایت و عدم خرابی های من...
در زمان انتخاب یک سرویس میزبانی وب، می توان گفت انتخاب یک پلن مناسب به اندازه انتخاب یک ارائه دهنده خدمات بسیار مهم است. در حالی که پلن هایی مانند هاست اشتراکی...
از کلماتی که ممکن است شما در دنیای دیجیتال آن را شنیده باشید میتوان به IP اشاره نمود. IP یا همان internet protocol کد یا آدرسی است که به دستگاه های که به اینترن...
این شرکت با نام تجاری صبا هاست فعالیت خود را از سال 1385 آغاز نموده است. از بهترین و با تجربه ترین شرکت های موجود در زمینه خدمات میزبانی و دامنه میباشد. به گونه...
فرآیند بکاپ گیری از سایت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار میباشد که همواره بایستی در حوزه حفظ و نگهداری اطلاعات و داده ها، همیشه به آن توجه نمود. پس از آنکه نام د...
این موضوع برای وب مستران و صاحبان سایت بسیار مهم میباشد که از داده ها و اطلاعات یک وب سایت بکاپ تهیه نمایند. از اینرو اشخاص بایستی به صورت منظم از داد ها و اطلا...
از مهم ترین اقداماتی که شما بایستی به منظور موفقیت در کسب و کار انجام دهید انتخاب یک هاستینگ یا همان سرویس میزبانی وب می باشد. از اینرو در حقیقت یکی از پایه های...
سرور مجازی چیست و چرا برخی از افراد از آن استفاده می کنند؟ شاید شما به تازگی عبارت VPSرا شنیده باشید و با توجه به پیچیدگی های علم فناوری و اینترنت، که پر از مخف...
حتماً برایتان این سوال پیش آمده که یک سرور مجازی چطور ایجاد شده و چطور کار می کند. اگر قصد راه اندازی یک وب سایت را دارید، یا اگر میخواهید داده های کسب و کار خو...
یک سرور مجازی چه مزایا و معایبی دارد ؟ آیا تا بحال از خود پرسیده اید که چرا باید از یک vps استفاده کنیم ؟ خب در این مقاله به این سوالات مهم پاسخ خواهیم داد و در...
تفاوت سرور مجازی با هاست اشتراکی در چیست ؟ قبل از اینکه اقدام به خرید هاست یا سرور کنیم، هم باید بدانیم که فرق vps با هاست چیست و هم اینکه یک سرور مجازی با سرور...
حتماً تا بحال بارها به واژه vps برخورد کرده اید، و به احتمال زیاد این سوال در ذهنتان پیش آمده که یک vps به چه دردی می خورد. در این مقاله بررسی خواهیم کرد که یک...
راهنمای خرید سرور مجازی در این مقاله به دو صورت اینفوگرافیک و متن برای شما همراهان عزیز فراهم شده است. به صورتی که ابتدا با کاربردها و انواع سرور مجازی آشنا شده...
سرور مجازییکی از منابع میزبانی وب سایت است که ما می توانیم سایت خودمان را با استفاده از آن در اینترنت به صورت آنلاین منتشر کنیم. در واقع برای میزبانی وب سایت، س...
سرویس های زیادی برای میزبانی وب سایت وجود دارند که هر کدام از آنها ویژگی ها و منابع خاص خود را دارند. دو نوع از رایج ترین سرویس های میزبانی وب سایت، سرور مجازی...
Nginx یک وب سرورopen source و قدرتمند است که از performance بالایی برخوردار می باشد و مسئول رسیدگی به بارگذاری سریع بسیاری از سایت های بزرگ در اینترنت می باشد....
وب سایت ها برای قراردادن فایل های مورد نیاز و محتوایی که منتشر می کنند نیاز به فضایی در اینتر نت دارند. این فضا هاست نام دارد. روی هر سرور می توان چندین هاست دا...
پیش از آن که به تعریف وب سرور litespeed بپردازیم، در ابتدا لازم است با مفهوم کلی تر وب سرورآشنا شویم.وب سرور به سخت افزار و نرم افزاری اتلاق می شود که با هم کار...
Solidcp در سال 2016 جهت به عنوان یک پنل جدید از کنترل پنل website panel راه اندازی شد. هدف از راه اندازی، ایجاد یک کنترل پنل با ثبات و پایدار برای ترکیب سرور ها...
DNS، مخفف عبارت Domain Name System است. ما با استفاده از نام دامنه نظیر example.com به صورت آنلاین به اطلاعات وب سایت ها دسترسی پیدا می کنیم.مرورگرهای وب (web b...
سرور مجازی لینوکس چیست و چه تفاوتی با vps ویندوز دارد؟ به احتمال زیاد هنگام خرید سرور مجازی با دو یا چند سیستم عامل از جمله لینوکس، ویندوز و یا میکروتیک مواجه ش...
سرویس مجازی برای وردپرس چگونه است؟ حتما سرویس مجازی یا vpsرا می شناسید و یا اسم آن را شنیده اید. اما برای داشتن یک سیستم وردپرس همراه با سرور مجازی چه بایدهایی...
روش های افزایش ترافیک وب سایت چه هستند و چطور می توان بازدیدکنندگان سایت را به تعامل بیشتر دعوت کرد؟ حتماً در مرحله ای هستید که یک وب سایت شکیل طراحی کرده اید،...
نحوه نصب Cpanel بر روی Centos لینوکس، می تواند برای برخی از کاربران کمی پیچیده باشد، بنابراین در این مقاله در مورد سی پنل و سنتوس و نحوه نصب آن توضیح خواهیم داد...
با گسترش روز افزون اینترنت و اثر آن بر زندگی مردم روزانه افراد بیشتری به سمت استفاده از سرویس های آنلاین گرایش پیدا می کنند. این کسب و کارها برای اداره امور وب...
کسب و کار های مختلف سطح نیاز های متفاوتی دارند. در ابتدا که کسب و کار هنوز رونق چندانی ندارد، می توان از هاست اشتراکی به عنوان یک راهکار خوب استفاده کرد. اما پس...
بک آپ از کارهای بسیار مهم در اداره یک وب سایت است. این مورد مخصوصاً وقتی سرور مجازی یا اختصاصی استفاده میکنیم، اهمیت بالاتری پیدا می کند. بر روی سرورهای هاست ای...
در برخی مواقع بنا به دلایلی ممکن است نیاز باشد اکانتی را در سرور مسدود کنیم که باعث بروز اختلال در سرور شده و دسترسی ساسپند کردن در whm برای ما وجود ندارد، در ا...
یکی از قدرتمند ترین مجازی ساز هایی که به همراه KVM نصب می شود، KVM Virtualizor است که امکانات بسیار خوبی در اختیار ما قرار می دهد. در این مقاله با آموزش نصب KVM...
در مقاله امروز قصد داریم نحوه نصب دایرکت ادمین و سی پنل روی centos 7 را به شما آموزش دهیم. در این آموزش ابتدا به صورت مختصری کنترل پنل CPanel و کنترل پنل Direct...
Restore یا بازگردانی بکاپ ها یکی از امکانات هر سرویس میزبانی وب است، که بسیار نیز مورد استفاده قرار می گیرد. دلایلی مختلفی برای نیاز به ریستور کردن بکاپ وجود دا...
VPS و VPN مفاهیمی هستند که با وجود آنکه کلمات اختصاری آنها مشابه است، هر یک از آنها به دو نوع خدمات بسیار متفاوت اشاره می کنند.پیش از انجام مقایسه بین سرور مجاز...
در دنیای دیجیتالی امروز، داشتن یک وب سایت با عملکرد مناسب یکی از فاکتورهای کلیدی برای موفقیت در کسب و کار است. اطمینان از عملکرد کامل وب سایت و عدم خرابی های من...
امنیت یکی از نگرانی های بزرگ برای اکثر مدیران وب سایت ها می باشد. با این حال تنها نگرانی شما نباید محافظت از مدیریت وب سایت باشد، بلکه حفظ امنیت سرور مجازی یا V...
سیستم عامل چیست؟سیستم عامل (OS) نرم افزاری است که به عنوان رابط بین اجزای سخت افزار کامپیوتر و کاربر عمل می کند. هر سیستم کامپیوتری باید حداقل یک سیستم عامل برا...
یکی از موارد حائز اهمیت در انتخاب یک سرویس میزبانی وب، این است که از چه سیستم عامل سرور مبتنی بر لینوکس در آن سرور استفاده شده است. تصمیم گیری در این زمینه کار...
مجازی سازی چیست؟مجازی سازی سرور در حال حاضر موضوعی پرطرفدار در دنیای فناوری اطلاعات است و محبوبیت و پذیرش آن به ویژه در محیط های سازمانی همچنان در حال رشد است....
در زمان خرید سرور مجازی ( VPS ) ممکن است مطمئن نباشید، که به چه میزان منابعی نیاز دارید. در این مقاله آموزشی بررسی خواهیم کرد که به چه میزان منابع RAM، CPU، Dis...
سرور مجازی یا virtual private server که مخفف آن vps میباشد یک بخش کوچک از یک سرور میباشد. زمانی که شما اقدام به خرید یک سرور مجازی مینمایید همه ای محیط سرور مجا...
اینترنت یک شبکه ای بسیار وسیع از کامپیوتر های میباشد که در سراسر جهان قرار دارد. زمانی که شما دو سیستم کامپیوتری را به هم دیگر متصل مینمایید و از آنها برای رد و...